26 maart 2024

De kracht van de combinatie

Graag stellen wij ons management- en directieteam van NDB Groep aan u voor, bestaande uit ervaren professionals met diverse disciplines. Zo kunnen onze kantoren vertrouwen op de juiste ervaring en kennis. Hierdoor ligt de focus op onze service aan klanten. Door een mooie samenwerking tussen de kantoren binnen de groep en het behoud van ieders cultuur en identiteit zijn wij in staat om uit te blinken in deze competitieve markt. Dit is wat wij de kracht van samenwerken noemen.

Met een sterke focus op kwaliteit, integratie en schaalbaarheid heeft NDB Groep zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een Top 30 speler op de Nederlandse markt. Met vestigingen in meerdere regio’s en een solide regionale positie in elk daarvan, organiseren wij op groepsniveau de benodigde zaken in de financiële sector, zoals compliance, data en IT. Daarnaast voorzien wij aangesloten kantoren van een bewezen ICT-platform en een centraal volmachtbedrijf onder de naam DiVerz!

Op de foto van links naar rechts
Peter Steur (Finance), Marita Muhren (Human Resources), Jan de Boer (Algemeen directeur), André Tielens (Compliance), Boudine van de Klooster (Operations), Peter Haklander (Volmacht Directeur), Michiel Druiventak (Marketing & Communicatie)

Bekijk ook

Froonacker Van de Witte sluit zich aan bij NDB Groep afbeelding
7 juli 2023

Froonacker Van de Witte sluit zich aan bij NDB Groep

Froonacker Van de Witte Assurantiën, gevestigd in Franeker, heeft zich aangesloten bij…
NVO Groep klaar voor de volgende stap als onderdeel van NDB Groep. afbeelding
1 februari 2023

NVO Groep klaar voor de volgende stap als onderdeel van NDB Groep.

Na een succesvolle fusie van ons volmachtbedrijf in 2018 met NDB Groep…
NDB Groep sluit zich aan bij GGW Group afbeelding
27 januari 2023

NDB Groep sluit zich aan bij GGW Group

Het familiebedrijf NDB Groep uit Noord-Holland, financieel adviseur en gevolmachtigde in Nederland,…