GGW Group & Leading Brokers United

GGW Group & Leading Brokers United

GGW Group is een groep van hoogwaardige verzekeringsmakelaars en volmachtbedrijven en bestaat uit twee overkoepelende merken: Leading Brokers United (voor de bemiddelingsactiviteiten) en Wecoya Underwriting (voor de volmachtactiviteiten). Autonomie en ondernemersvrijheid van de individuele verzekeringsmakelaars en volmachtbedrijven zijn de hoekstenen van het groeps-DNA van GGW Group.

GGW Group werd begin 2020 opgericht en telt vandaag 30 partnerbedrijven, meer dan 1.500 werknemers en meer dan 1 miljard euro aan premies. GGW Group begon in Duitsland (het huidige hoofdkantoor bevindt zich in Hamburg) waar het binnen 2,5 jaar een top 3 speler werd.

GGW Group werkt samen met gelijkgestemde ondernemers die de vertrouwdheid, persoonlijke relaties en verantwoordelijkheid van sterke autonome bedrijven waarderen in combinatie met de kracht, stabiliteit en de mogelijkheden van een grotere groep.

GGW Group onderscheidt zich onder meer doordat het wordt geleid en gemanaged door eigenaars van de groep. Partners die toetreden tot de groep zijn belangrijke aandeelhouders van de groep geworden. Dit maakt haar cultuur uniek. De mensen bij GGW Group hebben een langetermijnvisie, zijn hands-on, staan dicht bij de klanten en hechten waarde aan gedecentraliseerde besluitvorming. Dit sluit perfect aan met de strategie van NDB Groep.
Moritz
Rutt
Co-founder of GGW Group

Werken bij

Sluit je aan bij de familie van de NDB Groep.
Kies voor afwisseling, uitdaging en sfeer!

Alle vacatures