Onze specialismen

Specialismen
Verzekeren afbeelding

Verzekeren, in het belang van de klant

Wij bieden een divers aanbod aan producten van verschillende verzekeraars. Zo kunnen wij het best passende product op de markt aanbieden. Voor onze relatie zijn wij hét aanspreekpunt. Wat een verzekering waard is blijkt wanneer men deze nodig heeft. De persoonlijke aanpak van onze schade afdeling is hier van doorslaggevende betekenis. Wij gaan voor u door het vuur.

Bankzaken afbeelding

Bankzaken, de persoonlijke bank bij u in de buurt

Afhankelijk van de regio zijn onze kantoren Zelfstandig Adviseur van RegioBank. Een solide bank met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten. De buurtzame bank. Waar u altijd terecht kunt voor om uw bankzaken onder het genot van een kopje koffie te bespreken. Onze deskundige en vriendelijke adviseurs geven advies over particuliere en zakelijke bankzaken. RegioBank beschikt over alledaagse bankproducten van betaal- of spaarrekening tot online bankieren en betalen met uw mobiel en smartwatch.

Makelaardij afbeelding

Makelaardij, uw (t)huis begint bij ons

Binnen NDB Groep zijn er kantoren met een eigen makelaardij. Onze makelaars kennen als geen ander de regio en hebben inzicht in de regionale vastgoedmarkt. Zo staat het makelaarsteam garant voor een breed geaccepteerde objectieve en realistische taxatie, verkoop of aankoop van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast hebben wij voor de kantoren zonder makelaardij een intensieve samenwerking met lokale makelaarskantoren. Voor ons zit de ultieme advisering in het creëren van het thuisgevoel. Men koopt niet alleen een woning, men is bezig met hun nieuwe (t)huis.

Financieel advies afbeelding

Financieel advies, inzicht in uw financiële situatie

Iedereen heeft doelen en wensen waarvan men wil weten of ze deze kunnen realiseren. De specialisten van NDB Groep helpen onze klanten met het in beeld brengen van hun financiële situatie. Hierbij kijken zij naar situaties als de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, studie van kinderen of als men werkloos raakt. Daarnaast ook vragen als “Is het mogelijk om na mijn pensioen mijn huidige levenswijze voort te zetten? En wat gebeurt er wanneer ik of mijn partner overlijdt?” Vragen en wensen die wij helder in beeld brengen en waarvoor men voorzieningen kan treffen in de vorm van vermijden, verzekeren en sparen.

Hypotheken afbeelding

Hypotheken, betrokken en onafhankelijk advies

De adviseurs van NDB Groep geven persoonlijk advies over de meest geschikte hypotheek voor ieders specifieke situatie. Vanuit onze kantoren geven wij onafhankelijk advies, wij bieden een keuze uit zo’n beetje alle hypotheekaanbieders.

Zakelijk advies afbeelding

Zakelijk advies, uw bedrijfsverzekeringen uitstekend geregeld

Na het grondig inventariseren, analyseren en putten uit onze ervaring en kennis, verstrekken wij u een alomvattend advies over het al dan niet afdekken van de risico’s voor uw bedrijf. Tijdens ons adviesgesprek delen wij onze conclusies en aanbevelingen met u en nemen we gezamenlijk een besluit over de benodigde stappen en wie deze wanneer moet nemen.

Volmacht afbeelding

Volmacht

DiVerz! is het gezamenlijke volmachtbedrijf van een aantal grotere assurantiekantoren in Nederland, waaronder Braas & Partners, De Jong Assurantiën, NVO Groep en nemassdeboer. Als volmachtbedrijf kan DiVerz! zelfstandig, dus zonder tussenkomst van verzekeringsmaatschappijen, het traject doorlopen van acceptatie, polisopmaak en schadeafhandeling. Dat werkt veel sneller, zeker voor onze relaties.De partners binnen DiVerz! werken intensief samen. Ze delen kennis, ontwerpen samen efficiënte werkprocessen, ontwikkelen innovatieve producten en bundelen hun inkoopkrachten.